FORGOT YOUR DETAILS?

GLOBAALIN RUKOUSPÄIVÄN KOKOUKSET JATKUVAT 7. VIIKON 1.-7.6! LIVE-LÄHETYKSET KLO 21 TV7PLUSSALLA!

Your LoveWorld-kokoukset jatkuvat 7. viikon!

LIVE-lähetykset 1.-7.6. päivittäin klo 21 www.tv7plus.fi, suomenkielinen tulkkaus.

Mahtavaa ja syvää Sanan opetusta, rukousta yhdessä miljardien kristittyjen kanssa ja suurenmoista ylistystä, ihmeitä ja ihmeellistä aikaa yhdessä Pyhän Hengen kanssa!

Liity sinäkin mukaan! 

Jumalan mies Pastori Chris on opettanut viime viikkojen aikana lopunajasta sekä avannut silmiämme näkemään, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu! Nyt on aika katsoa totuutta silmiin, valmistautua Seurakunnan ylöstempaukseen sekä rukoilla sielujen, Seurakunnan ja koko vallitsevan maailmantilanteen puolesta!

Edellisten viikkojen suomeksi tulkatut lähetykset ovat katsottavissa etusivullamme.

MILJOONA RAPSODIA OUTREACH -KAMPANJA  - Aika viedä Jumalan Sanaa eteenpäin

Kampanja kerää miljoonat kristityt osallistumaan Evankeliumin levittämisen tärkeään työhön, Jumalan Numero 1 bisnekseen. Tavoitteena on järjestää yhteensä MILJOONA Evankeliointi-kampanjaa jakamalla Rapsodia Todellisuuksista päivän sana -kirjoja lähipiirin tuttaville, tutuille ja tuntemattomille omassa kaupungissasi tai vaikkapa ympäri kotimaatasi ja voittaa mahdollisimman monta sielua Herrallemme Jeesukselle Kristukselle!

Osallistu sinäkin! Aloittaa voit jo ihan muutamalla Rapsodialla tai vaikkapa 100 Rapsodian paketilla. Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni! Jokainen voi olla sielujenvoittaja omassa lähiympäristössään ja kauempanakin. Tuo hymy läheistesi huulille ja Jumalan Sana tunnetuksi!

Lisätietoja sähköpostilla: rapsodiasuomi@gmail.com

Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää.

(Johannes 15:5)

Maailmanlaajuinen rukousketju ympäri vuorokauden koko vuoden ajan!

Vuoden 2020 alussa Pastori Chris julisti maailmanlaajuisen rukousketjun alkavaksi! Tähän katkeamattomaan rukousketjuun osallistuu miljoonia kristittyjä ympäri maailman rukousvuoron kiertäessä mantereelta ja maasta toiseen. Yhdessä rukoilemme niin sielujen, Seurakunnan kuin myös ajankohtaisten aiheiden puolesta, 15 min kerrallaan.

Mukaan osallistumaan pääset seuraavasta linkistä, ympäri vuorokauden:

https://www.pastorchrislive.org/prayathon/livetv.php

TÄYDELLISYYDEN VUOSI 2020

Pastori Chris julisti vuoden 2020 uuden vuoden Jumalanpalveluksessa tämän kuluvan vuoden täydellisyyden vuodeksi, ajaksi saattaa kaikki täydelliseen linjaan Jumalan suunnitelmien kanssa.

"Tämä vuosi 2020 on erityinen vuosi, mutta ei siksi, että me aloitamme nyt uuden vuosikymmenen. Tämä vuosi on erityinen siitä syystä, koska Jumalalla on meille erityinen suunnitelma. Jumala elää iankaikkisuudessa. Me elämme ajassa ja aika puolestaan on vain yksi segmentti iankaikkisuudessa."

"Kun Abram oli yhdeksänkymmenenyhdeksän vuoden ikäinen, Herra ilmestyi hänelle ja sanoi: "Minä olen Jumala, Kaikkivaltias, vaella minun kanssani ja ole täydellinen."

1. Mooseksen kirja 17:1 (KJV)

 

Lataa tästä vuoden 2020 profetaalinen sanoma: Pastori Chris - täydellisyyden vuosi

TOP